Kan bli granne med ett företag som jobbar med digitalt tryck

Livet som IT-tekniker på Make-IT i Borås är stundtals på hektiskt och stundtals lugnt. Jag har börjat leta efter en lägenhet i Borås, det slog mig efter julfesten på jobbet att det hade varit mycket skönare att inte behöva sitta på en buss, för att sen ta en spårvagn och sedan gå 100-150 meter för att ta sig hem. Då hade det varit mycket skönare att ta en buss som endast tar 10-15 minuter, och som stannar utanför min dörr (eller iallafall bara 50 meter utanför min dörr).

Problemet blir att flytten kommer ta lång tid, eller så måste jag hyra ett tiotal stora släpvagnar för att få med mig alla möbler och annat från min lägenhet i Göteborg. Som tur har jag rätt många vänner med körkort för bil med släpvagn. Så att hitta tillräckligt med folk som kan både köra och bära allt kommer inte vara svårt. Om jag lovar dem varsin pizza och några öl kommer säkert alla polare att ställa upp.

Har hittat en lägenhet i Borås, det är en etta och den enda grannen är ett företag som heter DigitaltTryck eller Digitalt@Tryck som deras skylt visar. Att bara vara granne med ett företag som har öppet till 17:00 på vardagar, kan ha sina fördelar. Det innebär att jag kan spela lite för hög musik på helgerna, utan att någon granne ringer störningsjouren eller polisen. Ett företag som granne innebär också att ingen kan ta de tvättider som jag vill ha, eller plockar ut min tvätt när de anser att det är deras tur att tvätta.

Men men, ska leta vidare på lediga lägenheter i Borås, önska mig lycka till.

Kommentera