Jobbintervju i Borås

Då jag än så länge bara har fått tillsvidareanställning eller timanställningar, bestämde jag mig för att söka jobb som innebar en fast anställning, inom ett affärsområde som jag kan växa i. Jag har svarat på ett tiotal jobbannonser, allt från städare i Göteborg till receptionist i Mariestad, jag hade inga förhoppningar över att jag skulle få komma på intervju, men så ringde de från ett IT-företag i Borås, MAKE-iT. Tjänsten jag sökte var som IT-konsult på deras huvudkontor i Borås. Tjänsten innebär att konsultera kunder (privatpersoner och företag) med de IT-frågor som kunderna kan tänkas ha. Att ge goda råd till kunder så att de kan växa verkar vara ett riktigt givande jobb. Jag har alltid varit intresserad av IT och olika IT-lösningar så att få jobba med att hjälpa genom att göra det jag tycker om ser jag som ett stort plus. Arbetsintervjun är på fredag om en vecka, den 29 september klockan 10:00. Då jag bor i Göteborg blir det att ta buss 100 till Borås rätt tidigt, som tur är jag en morgonperson och bussarna går ganska ofta mellan Göteborg och Borås på vardagarna. Jag har för säkerhets skull letat upp vart någonstans i Borås MAKE-iT har sitt huvudkontor, det ser ut som att huvudkontoret ligger precis ovanför där bussen stannar i Borås. Det är bra, då behöver jag inte spendera tid på att ta mig till deras kontor efter att jag har gått av bussen. Nu ska jag leta fram de perfekta jobbintervjukläderna, önska mig lycka till.

Kommentera